Meny

Forretter

Tartar av storfe

med dijon, eggeplomme, kapers, trøffelmajones og parmesan

Allergener: Melk, Egg

225,-

Tarte flambe

med creme fraiche, løk, bacon og chevre

Allergener: Hvete, Melk

215,-

Trøffelsalami

med stekt surdeigsbrød, oliven, cornshons og trøffelmajones

Allergener: Egg, Melk, Hvete

245,-

Hovedretter

Oksekjake

med fritert potet, saltbakt kålrot, gulrot, selleri og sjysaus

Allergener: Sulfitter, Melk, Selleri

345,-

Villfisk

med smørsaus, potetpuré, spinat, østersopp og jordskokkchips

Allergener: Spør servitøren

295,-

Smash burger

med krispisalat, norsk alpeost, karamelisert løk og aioli

Allergener: Egg, Melk, Hvete

275,-

Desserter

Créme brûlée

med syrlig bringebærsorbet

Allergener: Melk, Egg

145,-

Sjokoladefondant

med vaniljeiskrem og saltet karamellsaus

Allergener: Egg, Hvete, Melk

145,-

Terte Tatin

månedens

Allergener: Spør servitøren

165,-

Iskrem/sorbet

en kule med rørte bær

Allergener: Melk

45,- per kule

Små Sulten?

Oksehale krokett 2, 4, 6 stk (gressløkmajones og fritert løk)

65,- per stk

Ost

Ost - husets ost med fiken marmelade, oliven og nøttebrød

125,-